Sikring af ejendomme -virus, terror, indbrud

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 EU's databeskyttelsesforordning og hvidvasklovens betydning for ejendomsbranchen

Hvad betyder EU's databeskyttelsesforordning og hvidvaskloven, der trådte i kraft i 2018, for ejendomsbranchen? Loven har betydning for alle virksomheder, der ligger inde med store mængder af informationer. Også Hvidvaskloven fra 2017 har betydning for store dele af ejendomsbranche.

Charlotte Bagger Tranberg , Bech-Bruun

10.00 Nyeste trends inden for smart overvågning

Nyeste trends inden for overvågningsteknologi og deres anvendelsesmuligheder inden for ejendom. Forskellige typer af overvågning - den elektroniske overvågning og på Tv-overvågning. Ansigtsgenkendelse, biometriske adgangsprodukter, fingeraftryk mv. Hvordan vælger man de rette og proportionale overvågningstiltag - fordele, ulemper. Hvad skal en bygherre være opmærksomme på. Hvordan udbudsprocesser skal gribes an for at sikre bygherre og slutkunder de rette løsninger.

Jens Bjørnå , Rambøll

10.25 Sikkerhed i kontordomiciler, offentlige bygninger og butikker

Hvordan kontrollerer man adgang og persongennemstrømning i firmadomiciler og offentlige bygninger? Hvilke andre sikkerhedsforanstaltninger må moderne arkitektur tage højde for? Sikkerheds i butikker og butikscentre. Bjarne Hammer er ekspert i arkitektur, der tænker sikkerhed ind, og er bl.a. arkitekt bag the International Criminal Court i The Hague.

Bjarne Hammer , Founding Partner, Schmidt Hammer Lassen Architects

10.50 Hacking, virus og andet digital kriminalitet

Stadig større brug af data og elektroniske systemer gør det nødvendigt at sikre disse mod hacking og andre former for digital kriminalitet. Virus bliver et nyt sikrignsområde for hvordan det håndteres i dagligdagen - hvordan skal bygninger indrettes og hvordan skal den daglige drift, ventilation og rengøring foregå.

11.20 Kaffepause
11.45 Terrorsikring af bygninger

Terrorsikring i forbindelse med nybyggeri, renovering og restaurering af bevaringsværdige bygninger.

Hans Scheving , Arkitekt m.a.a., Stiftende partner, Sikkerhedschef MIL, Bertelsen og Scheving

12.10 Fysisk og digital sikring og forsikring

Risikokæden: den optimale fremgangsmåde ved sikring af bygninger. Hvor i terroristangrebmodellen kan man opdage eventuelle gerningsmænd, kriminelle som terrorister, inden angrebet/handlingen sker. Hvilke krav stiller forsikringsselskaber til sikkerhedsforanstaltninger i forskellige typer bygninger? Fysisk sikring af bygninger. Digital sikring og erstatningsmuligheder ved digitale skader.

Bo Qvist Jørgensen , Partner, Practice Leader of Security Management, Willis

12.35 God byplanlægning nedbringer kriminaliteten

Forskningen har påvist sammenhæng mellem by- og bebyggelsesmæssige karakteristika og omfanget af kriminalitet og oplevelse af utryghed. Den måde, vi designer, planlægger og forvalter byen kan derfor bidrage til mindre kriminalitet og større tryghed – såvel som til det modsatte. På denne baggrund har Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden samarbejdet med 5 eksempelkommuner om kriminalpræventiv byplanlægning, hvor Ballerup, Aarhus, Esbjerg, Kalundborg og Guldborgsund kommuner har indarbejdet kriminalpræventiv tænkning i deres plandokumenter. Karsten Nielsen er tidligere projektleder og specialkonsulent i Det Kriminalpræventive Råd og nuværende indehaver af konsulentfirmaet TryggeByer.

Karsten Nielsen , Specialkonsulent , Det Kriminalpræventive Råd

13.00 Spørgsmål og afslutning
13.05 Frokost

Baggrund

Med virusangreb, industrispionage og terrorhændelser kommer øget behov for sikring af byrum og bygninger på dagsordenen.

Der er behov for både den fysiske sikring af bygninger mod uønsket indtrængen og digital sikkerhed, hvor stadig større brug af data og elektroniske systemer gør det nødvendigt at sikre disse mod hacking og andre former for digital kriminalitet.

Virus bliver et nyt sikrignsområde for hvordan det håndteres i dagligdagen - hvordan skal bygninger indrettes og hvordan skal den daglige drift, ventilation og rengøring foregå.

Konferencen skal gøre det nemmere for bygherrer, investorer, rådgivere og entreprenører at forholde sig til behovet for og kravene til sikring af bygninger og byrum.

 

 

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 10. september 2020
Klokken 09.00 - 13.05
: Københavns…Københavns Kulturcenter, Drejervej 15-17, 2400 København NVDe kommer også

Advokatfirmet Marker

Thomas Marker
Jonathan Fischer

Alex Poulsen Arkitekter A/S

Sonia Bom
Erik Madsen
Jonas Mønster
Oskar Olesen

Bagger Låse & Alarm A/S

Mads Holmen

Bech-Bruun

Charlotte Bagger Tranberg

Bertelsen og Scheving

Hans Scheving

Det Kriminalpræventive Råd

Karsten Nielsen

H+ARKITEKTER

Jesper Wegener

M. Goldschmidt Holding A/S

Frederik Lauritzen

NIRAS A/S

Jens Kristian Krüger
John K. Eriksen
Rasmus Skov Jensen

Rambøll

Jens Bjørnå

Schmidt Hammer Lassen Architects

Bjarne Hammer

Willis

Bo Qvist Jørgensen

Willis Towers Watson

Kurt Henriksen
Bo Qvist Jørgensen

Andre konferencer

Tilmeld dig her